שילוט לעסקים

שילוט לעסקים

עסק בלי שלט זה כמו איש בלי שם, אף לקוח לא ידע איך לפנות אליכם ובכלל מה הייחוד שלכם. לכל בית עסק היום החל ממוסכים וכלה בבתי אופנה מתנוססים שלטים במגוון צורות וגדלים המוצבים בחזית בית העסק.

לפני שנכנסים אליכם לחנות, השלט הוא שער הכניסה, בשלט יש את ההקדמה ללקוח ומסופר בו אל מה הוא עתיד להיכנס. שלט בלוי, לא קריא הוא שלט לא מזמין, כמו בדייט ראשון אם את/ה לא הגעתם מושקעים ומזמינים אז מדוע שיחשבו עליכם טובות.

ישנם שלטים בכל מיני צורות, גדלים, צבעים וסוגי ייצור. כניסה לפורטל שלטים תעזור לכם בבחירה. המחיר אמנם נמדד עבור בקשתכם האישית והדברים העיקריים שישפיעו על מחיר השלט יהיו הגודל, הצבע וסוג השלט. השלטים הנפוצים בישראל הם: שלטי נייר/מדבקה, שלטי פח ושלטי תלת מימד.

שלטי נייר/מדבקה

שלטים אשר מודפסים על נייר בגדלים שונים לפי הזמנה, העיצוב והצבעים נקבעים בתוכנת מחשב ומשם נשלחים אל מדפסות גדולות המותאמות עבור שלטים אלו. השלט יכול להיות בכל צבע שתבחרו עם שלל לוגואים וציורים לפי הגדרות גודל הדף. בעל העסק יכול לבחור בתוך או על איזה פלטפורמה הוא תולה את השלט, ישנם בעלי עסקים המכניסים את השלט לתבנית פלסטיק מוארת (כמו רולל אפ), ישנם גם בעלי עסקים הבוחרים להדביק את השלט על גבי פלסטיק שטוח המחובר ישירות לקיר.

שלטי הנייר הם הסוג הפשוט ביותר של סוגי השלטים, מכאן גם מחירם שהוא הזול ביותר, זהו היתרון היחסי שלהם על פני שאר סוגי השילוט. את שלטי הנייר ניתן לראות ברחבי הארץ בתפוצה רחבה, חלקם חדשים, חלקם כבר עייפים ודהויים.

שלטי פח

שלטי הפח הם שלטים העשויים מפח דק ונתלים ישירות במקום בו בעל העסק מעוניין בהם. תהליך ההכנה שלהם כולל חיתוך מלבן פח לפי מידה מבוקשת ומשם הדפסת הכיתוב וחיתוכו בדומה לתהליך בו מיוצרים שלטי נייר. שלטי הפח נחשבים עמידים וחדשניים משלטי הנייר וניתן לתלות אותם במאונך או במאוזן ובהתאם למגבלות מקום על הפח ומקום לתלייה בקיר.

שלטי תלת מימד

הטרנד הכי חם והכי עדכני של עולם השילוט לעסקים. שלטי תלת מימד פרצו לשוק בזכות התקדמות הטכנולוגיה שהגבירה ושכללה את הייצור של המדפסות החדשניות והיקרות האלו. בשנים האחרונות הם הפכו זמינות כמעט בכל בית דפוס המכבד את עצמו. השלטים מתומחרים לפי כל אות המיוצרת במדפסת ועל פי גודלה ועומקה, כלומר אם בשלט שלי כתוב "שילוט לעסקים" אני אשלם על 11 אותיות המרכיבות את המילים, גודלם ועומקם. תהליך הייצור של השלט מתבצע קודם בתוכנה ייעודית לתלת מימד ומותאמת למדפסת, לאחר מכן מבצעים פקודת עבודה והמדפסת מתיזה חומר פלסטי קשיח על משטח העבודה שבה ומייצרת את האות התלת מימדית בגודל ובצבע הנבחר, לאחר מכן תולים כל אות בנפרד על התקן או ישירות אל הקיר.

מאמר בחסות פורטל שלטים לעסקים המוביל בישראל.

be-inspiration מפתחים אנשים מקדמים עסקים